Our Table

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Our Table 2018-04-30T13:56:38+00:00

CUISINE

Of the Terroir

Burgundy and its terroir, a typically French word to describe a region and its food specialties, is the main inspiration to the chef’s cuisine. It is in this rich surrounding environment that he unearths his fine products.

From the neighbouring Bresse, he brings back slate-blue-legged chickens and other free-range poultries. From the Charolais, he likes the flavour of the marbled beef. In the villages of the Mâconnais and of the Chalonnais, he finds these well-made wines that leave an unforgettable taste on your palate. The chef still hasn’t forgotten about his time in Brittany: he still selects his lobsters, oysters, line-caught sea bass and other gourmet fish with the same care. Honouring each product for its unique taste, adapting the menu to the seasons, and assorting each dish with a delicate contemporary touch, are all the secret ingredients behind the finesse of his cuisine. No doubt it will seduce you.

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TABLE

Our Menus

Frédéric Carrion and all the staff are pleased to welcome you:

3 plats confectionnés selon l’inspiration du Chef

« AUTOUR DE LA TRUFFE »

96 euros

> Prix net TTC service compris

Agneau de lait des Pyrénées gigot confit
Au thym et romarin, jeune carotte
Mousseline de Citron Bergamote câpre
Tuile de grué de cacao, Feuille d’oxalis
~
Rouget de roche rôti, parfait de poireaux
Vichyssoise d’herbes fraîches, Paris boutons,
Pied de cochon au poivre de penja
~
Les Fromages affinés de notre région et de France
Ou
Les fromages glacés de la maison Carrion
Noisettes, herbes, miel et sorbet cassis, vin rouge
~
Les gourmandises et douceurs à choisir
65 EUROS

> Prix net TTC service compris

Œufs de Poutargue finement tranchés
Cœur de laitue braisée, œuf mollet
Infusion de shitaké à la crème Paris
~
Turbot en filet, poivre de voatsiperifery
Feuille de capucine, épinard fondant
Poire au thé earl grey en biscuit
Accompagné de céleri et noisettes
~
Les Fromages affinés de notre région et de France
Ou
Les fromages glacés de la maison Carrion
Noisettes, herbes, miel et sorbet cassis, vin rouge
~
Les gourmandises et douceurs à choisir
76 EUROS

> Prix net TTC service compris

Crevette Obsiblue, aux zestes de lime
Gelée de Jurançon
Thon en tartare, avocat
Crémant de Bourgogne, pamplemousse givré
~
Bœuf de Mr Cailler, le rond de paris,
Le ris de veau braisé bourgeoise
Asperges vertes entières et en mousseline
Morilles sautées, jus réduit
~
Les Fromages affinés de notre région et de France
Ou
Les fromages glacés de la maison Carrion
Noisettes, herbes, miel et sorbet cassis, vin rouge
~
Les gourmandises et douceurs à choisir
76 EUROS

> Prix net TTC service compris

Légèreté

Le soufflé chaud au grand Marnier et flambé
Sorbet de saison
~

Chocolat de Papouasie

Ganache blanche parfumée au café
Sorbet cacao, feuille de chocolat
~

Crêpe Arlette

Chibouste de framboises et fraises,
Sorbet fruits rouge
~

Prix à la carte 18 EUROS

> Prix net TTC service compris

ENTRÉES

Agneau de lait des Pyrénées gigot confit
Au thym et romarin, jeune carotte
Mousseline de Citron Bergamote câpre
Tuile de grué de cacao, Feuille d’oxalis
29 EUROS
~
Œufs de Poutargue finement tranchés
Cœur de laitue braisée, œuf mollet
Infusion de shitaké à la crème Paris
36 EUROS
~
Crevette Obsiblue, aux zestes de lime
Gelée de Jurançon
Thon en tartare, avocat
Crémant de Bourgogne, pamplemousse givré
36 EUROS

PLATS

Turbot en filet, poivre de voatsiperifery
Feuille de capucine, épinard fondant
Poire au thé earl grey en biscuit
Accompagné de céleri et noisettes
39 EUROS
~
Rouget de roche rôti, parfait de poireaux
Vichyssoise d’herbes fraîches, Paris boutons,
Pied de cochon au poivre de penja
38 EUROS
~
Bœuf de Mr Cailler, le rond de paris,
Le ris de veau braisé bourgeoise
Asperges vertes entières et en mousseline
Morilles sautées, jus réduit
39 EUROS
~
La poularde de Bresse cuisinée entière servie en deux services,
L’un aux légumes et le deuxième à la truffe
Pour deux ou quatre personnes (45mn de cuisson)
120 EUROS

> Prix net TTC service compris

FRÉDÉRIC CARRION

Inventive, perseverant,
uncompromising

2002 marked the beginning of an unprecedented adventure for Frédéric Carrion.

A native of Burgundy, he earned his trade with Chef Paul Bocuse in Collonges-au-Mont-d’Or – in the outskirt of Lyon – and in some great Parisian gourmets – La Tour d‘Argent and Le Louis XIII à Paris, Le Domaine de Rochevilaine in Brittany… In his home region, he fell in love with “Le Relais de Montmartre” and that brought him back. The inn was nothing like it is today, but at that time it didn’t scare him, for he loves challenges. He uncompromisingly worked to renovate the place and it took him only a few years to bring recognition to this now famous table of Viré. His talent and relentlessness paid off, he was awarded his first Michelin Star in 2009.

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OUR TABLE

Booking

Frédéric Carrion and all the staff are pleased to welcome you:

for lunch: every day between 12pm and 2am, except on Mondays, Tuesdays and Saturdays.
for dinner: every day between 7pm and 9pm, except on Mondays.

When the weather permits, we are always happy to offer you a seat on our terrace for some “apéritif”
before your dinner and/or for an after-dinner liquor and cigar.

Thank you kindly complete the form below,
we will respond as quickly as possible.