Our Table

/Our Table
Our Table2019-09-02T14:56:53+02:00

CUISINE

Of the Terroir

Burgundy and its terroir, a typically French word to describe a region and its food specialties, is the main inspiration to the chef’s cuisine. It is in this rich surrounding environment that he unearths his fine products.

From the neighbouring Bresse, he brings back slate-blue-legged chickens and other free-range poultries. From the Charolais, he likes the flavour of the marbled beef. In the villages of the Mâconnais and of the Chalonnais, he finds these well-made wines that leave an unforgettable taste on your palate. The chef still hasn’t forgotten about his time in Brittany: he still selects his lobsters, oysters, line-caught sea bass and other gourmet fish with the same care. Honouring each product for its unique taste, adapting the menu to the seasons, and assorting each dish with a delicate contemporary touch, are all the secret ingredients behind the finesse of his cuisine. No doubt it will seduce you.

Book your table
Viande restaurant gastronomique en Bourgogne
Poisson restaurant gastronomique en Bourgogne
Dessert restaurant étoilé au michelin
Plat végétarien restaurant gastronomique en Bourgogne
Poisson restaurant gastronomique Carrion
Hôtel au coeur des vignobles de Bourgogne, Beaune

TABLE

Our Menus

Frédéric Carrion and all the staff are pleased to welcome you:

3 plats confectionnés selon l’inspiration du Chef

« AUTOUR DE LA TRUFFE »

99 euros

> Prix net TTC service compris

Joue de veau confite
Au thym et romarin, jeune carotte
Mousseline de curcuma
Tuile de grué de cacao, Feuille d’oxalis
~
Filet de rouget et haddock
Vichyssoise d’herbes fraîches, Paris boutons,
Pied de cochon au poivre de penja
~
Les Fromages affinés de notre région et de France
Ou
Les fromages glacés de la maison Carrion
Noisettes, herbes, miel et sorbet cassis, vin rouge
~
Les gourmandises et douceurs à choisir
67 EUROS

> Prix net TTC service compris

Œufs de Poutargue finement tranchés
Cœur de laitue braisée, œuf mollet
Consommé de Paris à la crème de shitaké
~
Turbot en filet, poivre de voatsiperifery
Feuille de capucine, épinard fondant
Ristretto crustacés
~
Intermède végétal
~
Les Fromages affinés de notre région et de France
Ou
Les fromages glacés de la maison Carrion
Noisettes, herbes, miel et sorbet cassis, vin rouge
~
Les gourmandises et douceurs à choisir
78 EUROS

> Prix net TTC service compris

Crevette Obsiblue, aux zestes d’agrumes
Langoustine concassée à l’échalotte
Tartare d’avocat, petits légumes
Crémant de Bourgogne, pamplemousse givré
~
Le ris de veau braisé bourgeoise
Artichaut violet et en mousseline
Velous de cassis, jus réduit
~
Bœuf de Mr Cailler, le rond de paris rôti,
Laitue en deux façons
~
Les Fromages affinés de notre région et de France
Ou
Les fromages glacés de la maison Carrion
Noisettes, herbes, miel et sorbet cassis, vin rouge
~
Les gourmandises et douceurs à choisir
78 EUROS

> Prix net TTC service compris

Légèreté

Le soufflé chaud au grand Marnier et flambé
Sorbet de saison
~

Chocolat Andoa du Pérou bio

Coque chocolat, crème de nougat
Sorbet cacao, feuille de chocolat
~

Citron jaune bio et vert

Citron jaune et vert en gel de fruits,
Glace fromage blanc, meringue, limoncello
~

Prix à la carte 18 EUROS

> Prix net TTC service compris

ENTRÉES

Joue de veau confite
Au thym et romarin, jeune carotte
Mousseline de curcuma
Tuile de grué de cacao, Feuille d’oxalis
29 EUROS
~
Œufs de Poutargue finement tranchés
Cœur de laitue braisée, œuf mollet
Consommé de Paris à la crème de shitaké
36 EUROS
~
Crevette Obsiblue, aux zestes d’agrumes
Langoustine concassée à l’échalotte
Tartare d’avocat, petits légumes
Crémant de Bourgogne, pamplemousse givré
36 EUROS

PLATS

Turbot en filet, poivre de voatsiperifery
Feuille de capucine, épinard fondant
Thé EarlGrey infusion de daikon au miel
Accompagné de céleri et noisettes
45 EUROS
~
Rouget et haddock, parfait de poireaux
Vichyssoise d’herbes fraîches, Paris boutons,
Pied de cochon au poivre de penja
38 EUROS
~
Bœuf de Mr Cailler, le rond de paris rôti,
Le ris de veau braisé bourgeoise
Artichaut violet et en mousseline
Velours de cassis, jus réduit
45 EUROS
~
La poularde de Bresse cuisinée entière servie en deux services,
L’un aux légumes et le deuxième à la truffe
Pour deux ou quatre personnes (45mn de cuisson)
120 EUROS

> Prix net TTC service compris

FRÉDÉRIC CARRION

Inventive, perseverant,
uncompromising

2002 marked the beginning of an unprecedented adventure for Frédéric Carrion.

A native of Burgundy, he earned his trade with Chef Paul Bocuse in Collonges-au-Mont-d’Or – in the outskirt of Lyon – and in some great Parisian gourmets – La Tour d‘Argent and Le Louis XIII à Paris, Le Domaine de Rochevilaine in Brittany… In his home region, he fell in love with “Le Relais de Montmartre” and that brought him back. The inn was nothing like it is today, but at that time it didn’t scare him, for he loves challenges. He uncompromisingly worked to renovate the place and it took him only a few years to bring recognition to this now famous table of Viré. His talent and relentlessness paid off, he was awarded his first Michelin Star in 2009.

Book your table

OUR TABLE

Booking

Frédéric Carrion and all the staff are pleased to welcome you:

for lunch: every day between 12pm and 2am, except on Mondays, Tuesdays and Saturdays.
for dinner: every day between 7pm and 9pm, except on Mondays.

When the weather permits, we are always happy to offer you a seat on our terrace for some “apéritif”
before your dinner and/or for an after-dinner liquor and cigar.

Thank you kindly complete the form below,
we will respond as quickly as possible.










By submitting this form, I agree that the information entered may be used to contact me in connection with my request and the commercial relationship that may result from it.